Disclaimer

The Fitness Candy Company behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van The Fitness Candy Company.

Prijzen kunnen wijzigingen ondergaan. De geldende prijs is telkens de prijs zoals aangegeven op de webshop op het moment van uw bestellen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten.

U bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die u aan ons verstrekt en het actueel houden daarvan. Op de verwerking van uw gegevens is bovendien onze privacyverklaring van toepassing. 

The Fitness Candy Company besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. The Fitness Candy Company  is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal The Fitness Candy Company  een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

Uitzondering hierop wordt gevormd door de algemene voorwaarden van The Fitness Candy Company, waaraan rechten kunnen worden ontleend, indien ze door u uitdrukkelijk zijn aanvaard bij het plaatsen van een of meer orders. Op alle offertes, producten en diensten van The Fitness Candy Company  zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van The Fitness Candy Company. Zonder schriftelijke toestemming van The Fitness Candy Company  is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Content mag wel gedeeld worden door gebruik te maken van de social media buttons die op deze website beschikbaar zijn gesteld.

The Fitness Candy Company  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid. Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.