Over ons

Wij zijn The Fitness Candy Company, een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op het aanbieden van exclusieve fitness snacks, dranken en cheats die perfect passen binnen een gezondere levensstijl. Onze focus ligt altijd op onze klanten en we streven er elke dag naar om hun verwachtingen te overtreffen. Dit door de nieuwste snacks snel op te nemen in ons assortiment, zodat onze klanten altijd kunnen genieten van de nieuwste merken en producten.

Wij geloven dat gezondere voeding en een actieve levensstijl hand in hand gaan. Toch weten we ook dat het niet altijd makkelijk is om de verleiding van ongezonde snacks te weerstaan. Daarom bieden wij een assortiment aan van snacks, dranken en exclusieve cheats die jouw gezondere levensstijl juist kunnen stimuleren, zodat jij kunt snacken zonder enig schuldgevoel.

Ons assortiment bestaat uit een breed scala van eiwitrepen, low calorie foods, drinks en exclusieve cheats. Daarnaast verkopen wij onze eigen supplementenlijn met WHEY PROTEIN, VEGAN PROTEIN, BCAA, PRE WORK OUT en meer! Onze supplementen zijn gemaakt van de beste ingrediënten en zijn te verkrijgen in de meest unieke smaken.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gepassioneerde mensen die zich elke dag inzetten voor ons bedrijf en onze klanten. Wij zijn een hecht team dat nauw samenwerkt om de beste service en producten te bieden. Ons team heeft de juiste kennis en vaardigheden om onze klanten te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun specifieke wensen en behoeften. Wij zijn er om jou te helpen jouw doelen te bereiken, dus aarzel niet om ons te contacteren als je vragen of opmerkingen hebt.

THE FITNESS CANDY COMPANY BV

KVK nummer 89695151
BTW nummer NL865066905B01