Eiwitrepen Content

Wat zijn eiwitrepen?

Eiwitrepen of proteïne bars zijn een lekkere vullende snack, eiwitrepen doen qua smaak niet onder aan een candybar maar een eiwitreep heeft daarentegen een stuk aantrekkelijkere voedingswaarde dan een candybar en een eiwitreep bevat vaak rond de 20 gram eiwitten! Het is dan ook niet gek dat een lekkere vullende snack die zoet van smaak is en goede voedingswaarde heeft steeds populairder wordt.

Wat zijn de voordelen van eiwitepen en eiwitten?

Eiwitten dragen bij aan de instandhouding van sterke botten en de groei van spiermassa. Daarnaast ondersteunen eiwitten snel herstel van de spieren na fysieke inspanning. Eiwitrepen zijn de manier voor een snelle en lekkere extra inname van eiwitten. Eiwitrepen zijn lekker klein en compact maar toch vullend, ideaal dus om een eiwitreep of meerdere eiwitrepen onderweg mee te nemen als snack.

Zijn eiwitrepen alleen voor sporters?

Het antwoord is nee. Proteïne en eiwitten worden door veel sporters genomen voor hulp bij spierherstel en spieropbouw waardoor veel mensen denken dat eiwitrepen alleen voor sporters geschikt zijn, maar niks is minder waar. Eiwitrepen zijn er voor iedereen, want eiwitten en proteïne zijn voor iedereen essentiële stoffen.

Soorten eiwitrepen

Eiwitrepen zijn er in alle soorten en maten, zeker in de afgelopen jaren is het aanbod fors gestegen. Ook bij Fitness Candy is het aanbod in eiwitrepen fors gestegen, er is dus voor iedereen de gepaste eiwitreep! Zo hebben wij: Vegan eiwitrepen, eiwitrepen met minder suikers, low carbs eiwitrepen, eiwitrepen met pure chocolade, eiwitrepen met melkchocolade, eiwitrepen met witte chocolade, eiwitrepen met verschillende soorten noten en eiwitrepen met verschillende soorten vruchten.

Eiwitrepen en proteïne shakes

Proteïnes shakes zijn er al een lange tijd en zijn er in alle soorten en smaken, proteïne shakes en eiwitrepen hebben elk zo hun eigen voordelen. Op de vraag wat nou beter is eiwitrepen of proteïne shakes denken wij dat het combineren van beide het beste is. Naast ons brede aanbod in eiwitshakes hebben wij ook de lekkerste vegan en whey protein!

Eiwitrepen bij Fitness Candy

Op zoek naar alle soorten eiwitrepen? Bij Fitness Candy hebben we erg groot assortiment aan eiwitrepen waar de nieuwste en lekkerste eiwitrepen verkrijgbaar zijn!