Vegan protein Content

Wat is vegan proteïne?

Vegan proteïne zijn samengesteld uit een reeks plantaardige ingrediënten. De meest voorkomende bronnen van vegan proteïne zijn soja (omdat het goedkoop is om te maken) rijst, erwten en hennep. Onze lekkere vegan proteïne bevat eiwitten uit rijst en erwten.

Verschil vegan proteïne en whey proteïne

Veel mensen vragen zich af waarom whey proteïne niet vegan is, dit komt doordat whey proteine gemaakt wordt gemaakt van een restproduct wat overblijft bij het maken van kaas. 

Belang vegan proteïne 

Vegan proteïne kan zeer hulpzaam zijn op veganisten aan hun dagelijkse hoeveelheid eiwitten te helpen, in een veganistisch dieet is het soms lastig genoeg eiwitten binnen te krijgen aangezien deze veel te vinden zijn in zuivel en vlees. 

Is vegan proteïne voor iedereen geschikt?

Iedereen kan vegan proteïne gebruiken, het maakt niet uit of je daarwerkelijk veganist bent of niet. Een afwisseling op je oude vertrouwde whey proteïne kan nooit kwaad. 

Wanneer gebruik je vegan proteïne?

Vegan proteïne verschilt in de werking in principe niks van de gebruikelijke whey proteïne, u kunt onze vegan proteïne het best kort na een work-out nemen.

Vegan proteïne kopen bij Fitness Candy 

na extreem veel onderzoek en testen te hebben gedaan, hebben wij naar onze mening een hele lekkere vegan proteïne poeder. In tegenstelling tot de meeste vegan proteïne poeders lost die van ons extreem goed op en smaakt die absoluut niet chemisch. In onze zoektocht naar de juiste fabrikant was dit voor ons het allerbelangrijkste.