Whey Protein Content

Wat is whey protein?

Whey is een "compleet" eiwit, wat betekent dat het alle essentiële aminozuren bevat die het menselijk lichaam nodig heeft voor een goed herstel en functioneren. Whey protein is ook een rijke bron van de aminozuren met vertakte keten, L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine. Whey protein is het meest onderzochte en bewezen te werken sportsupplement, dus als je whey proteïne nog niet hebt is dit de kans met de lekkerste whey protein van Fitness Candy. 

De voordelen van whey protein 

Eiwitshakes kunnen je helpen om je voedingsdoelen gemakkelijker te halen, dankzij de complete en geconcentreerde samenstelling, met vetten, koolhydraten, vezels, vitamines en mineralen (in verschillende hoeveelheden, afhankelijk van de soort die je gebruikt). Eiwitpoeder is vooral geliefd vanwege het gebruiksgemak. De grootste voordelen zijn:

  • Whey protein is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten
  • Whey protein bevordert spiergroei
  • Whey protein zorgt voor sneller spierherstel

Is er een verschil tussen eiwitshakes en proteïne shakes?

Nee, deze termen hebben dezelfde betekenis. Eiwitshakes zijn proteïne shakes en andersom. Proteïne komt van het Engelse woord “protein”, wat hetzelfde betekent als “eiwit”. We kunnen deze woorden dus door elkaar gebruiken, maar we bedoelen er precies hetzelfde mee.

Wanneer neem ik mijn whey protein?

De beste tijd om whey protein in te nemen is binnen 1 uur na het beëindigen van je training om het herstel van je spieren te bevorderen.

Whey protein bij Fitness Candy 

Over onze whey protein met de unieke smaak crispy cookies durven wij met zekerheid te zeggen dat het een van de lekkerste eiwitshakes van nederland is, probeer hem nu1